Om os

14-06-2010

Nortelco Electronics er en uafhængig totalleverandør af alt indenfor test & måleudstyr. Vi repræsenterer derfor en række af verdens største og bedste leverandører indenfor elektronikbranchen. Det er vores klare mål at tilbyde vores kunder den bedste og mest optimale testløsning, der passer til netop deres krav og behov. Vores valg af leverandører bærer på den baggrund præg af synergieffekt og samhørighed. Med mere end 60 års erfaring kan Nortelco Electronics hjælpe kunder med at designe, udvikle og producere deres produkter. Med kontorer i både København, Aarhus, Stockholm og Oslo er vi i dag en af Skandinaviens største test & måleudstyrs leverandører.

Tektronix, som er vores største leverandør, er førende indenfor test & måleudstyr og monitorerings produkter og systemer til bl.a. test i forsvarsindustrien og generel forbrugerelektronik. Keithley Instruments, en anden af vores store leverandører, tilbyder højpræcisionsinstrumenter, dataopsamlingsprodukter og komplette testløsninger til høj-volumen produktion. Andre repræsentantskaber inkluderer TTi, Quantum Data, Spectrum Control, Quadtech, Pendulum, Kikusui, Digital Lightwave og Dataq Instruments.

Nortelco Electronics er aktiv medlem af brancheforeningen Professionel Elektronik. Professionel Elektronik er en kommercielt orienteret og landsdækkende brancheforening med ca. 50 medlemsvirksomheder, der hovedsagligt er importører, forhandlere, agenter og datterselskaber der repræsenterer udenlandske koncerner.